01/10/2015 09:31 GMT+7 Email Print Like 0

ការលើកលែងទិដ្ឋការចំពោះអាណិកជនវៀតណាម


ការលើកលែងទិដ្ឋការចំពោះអាណិកជនវៀតណាម (Image: VNA)

រដ្ឋាភិបាលវៀតណាមទើបនឹងចេញផ្សាយសារាចរណ៍ស្តីពីការលើកលែងទិដ្ឋការសំរាប់អាណិកជន​វៀត​ណាម​​និងប្រជាពលរដ្ឋបរទេស ដែលមានប្រពន្ធប្តីកូនរបស់អាណិកជនវៀតណាមឬប្រជាពលរដ្ឋ​វៀត​ណាម​។ ​តាមនោះ ជនវៀតណាមនៅឯបរទេសនិងប្រជាពលរដ្ឋបរទេសមានព្រន្ធប្តីកូនជាប្រជាពលរដ្ឋវៀតណាមនឹងត្រូវបានលើកលែងទិដ្ឋការត្រូវធានារលក្ខ័ណ្ឌដូចជាក្រោម៖

-      លិខិតឆ្លងដែនមានសុពលភាពក្នុងរយៈពេល ១ ឆ្នាំ។
-      ឯកសារបញ្ជាក់ជាអាណិកជនវៀតណាមឬប្រជាពលរដ្ឋបរទេសមានប្រពន្ធប្តីនិងកូនរបស់ជនវៀតណាមនៅបរទេសឬរបស់ប្រជាពលរដ្ឋវៀតណាម។

លិខិតលើកលែងទិដ្ឋការមានសុពលភាពអតិបរិមាក្នុងរយៈពេល ៥ ឆ្នាំ និងខ្លី​បំផុតមានរយៈពេល ៦ ខែ៕​

តាម VOV5 - វិទ្យុសម្លេងវៀតណាម

បណ្តាព័ត៌មានបានផ្សាយ